keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Talvi-aika!

Hyyrrrrr, ei se lämmin ilma näköjään loputtomiin jatku, vaikka sitä oisi niin toivonu!! Kun tulin tänne täällä Fugessa oli 25-30 astetta lämmintä, mutta nyt lähi-päivinä ollut vain n.15 astetta lämmintä. Se tuntuu niin kylmältä tuohon aikasempaan lämpöasteeseen hyyrrrr. No en valita ihanaa, kun aurinko näyttäytyy vielä, estoy feliz!! Oon yrittäny etsiä kaikista Fugen kaupoista syksy/jotain lämmintä takkia, mut ei löydy niin ei löydy, sitten täytyy yrittää olla villatakilla, kunnes löytyy. Käsittämätöntä, ku aina melkeen löydän jotain ku kaupille meen. Täytyy varmaan tässä jokupäivä taas lähtee kiertään nuo tutut kaupat, jos en jotain ois nähny siellä!!


Totta se on talvi on tullut ja Fugen ranta on tyhjentynyt ja yksinäinen!!

Silti tää ilma on aivan ihmeellinen, ku aamulla on kylmä, kun kävelee töihin. Takki ja villakaulahuivi on mulle tosi tarpeen. Sitten päivällä lähen käymään mutkan Los Pacosissa ja on villapaita päällä ja puolivälissä matkaa valun hikeä, kun tulee kuuma. Ja illalla salin jälkeen taas kylmä, ku aattelen ettei se nyt niin paljo oo viilentyny. En näköjään osaa pukeutua tähän välimeren ilmastoon!!


Fuengirola aamu- auringon loisteessa!!


Keskustasta Las Lagunasiin (kämpälle) löysin tällasen graffiti- kadun, jota aina silloin tällöin käytän!!


On niin ihanaa ja kivaa, että joku on myös muistanu mua (Laura) tuolla graffiti- kadulla!!


En mä tiiä asuuko tuossa joku, vai oiskohan tuo kämppä vuokralla!!

Tiempo usados rapido aqui en espana. Muy poco aprendi espanol, pero intento mucho hablo, que parte de la! Me gusta el espanol, aqui es una buena!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti