torstai 12. joulukuuta 2013

Joululoma!

Menipäs viikko ihan älyttömän nopeesti. Nyt sitten yrittelen parannella itteeni flunssasta, etten sitten kotona vaan sairastaisi. En tiiä mistä tämän nappasin itelleni, mutta sitä kyllä on nyt liikkeellä täällä aurinkorannikolla. Ei edes oo asunnossa niin kylmä, kun nykyinen "paras kaverini" lämpöpuhallin lämmittää. Ehkä tämä menee pian ohi. Fugeen on tullu joulu, joka puolella erilaisia jouluvaloja kaduilla, kaupoissa joulukrääsää ja joululaulut soi. Ei vaan pääse joulufiilikseen, mutta sitten suomessa kotona!

Itsenäisyyspäivä meni eri tunnelmissa kuin aiemmin. Sain parhaan vieraan tänne kylään, joka kylläkin ilmoitti, että kone on myöhässä todella paljon. Siinä sitten jännitin kokopäivän, että pääseekö kone tänne ollenkaan. Söin itsenäisyyspäivän lounasta ja vilkuilin puhelinta, milloin viestiä tulee. Katsoin linnanjuhlia (tulipa muuten todella isäinmaallinen olo katsoessa ja kyllä pääsi niin itsenäisyyspäivän tunnelmaan täällä kaukana) ja vilkuilin puhelinta, milloin viestiä tulee. No illalla sain vihdoin viestin, että kone on lähtenyt matkaan ja huh kun olin onnellinen!! No Malagastahan ei enää yöaikaan liiku junia tänne fugeen päin, joten sain lainattua autoa ja niin Laura lähti ensimmäistä kertaa elämässään espanjan liikenteeseen. Eikä se ollut yhtään vaikeaa (ei kyl ollu yhtään liikennettä) mutta samanlaista ku ois suomessa ajanu. Täytyy, joskus lähteä ajeleen ja katteleen lähiympäristöä autolla, ois se mahtavaa!!

Ystävä vihdoin saapui tänne ja loma meni sitten, fugea katellessa, Malagaa kiertäessä ja mijaksessa vieraillessa, mahtava loma oli! Kiitos!

Nyt sitten oon vähän flunssassa ja nukkunu kokoajan, miten tätä unta riittää näin paljo, ei tajua!!

Viiden päivän päästä lähden suomeen kotiin lomalle!!

Malagan joulukuusi!

Mijaksen joulukuusi!

Malaga + joulutähdet

Malagan kirkko

Jouluisissa tunnelmissa fugen rannalla

Ja black coffee please, vaikka en juo mustaa kahvia

2 kommenttia: