keskiviikko 25. joulukuuta 2013

jOULUlomalla!

                                Hyvää joulua kaikille! Merry Christmas to all! Feliz navidad a todos!

  Viikko vierähtäny suomessa. Viime keskiviikkona ku lähin fugesta, ni vähä jänskätti, että kerkeänkö Berliinissä vaihtaa konetta Helsingin koneeseen. Malagasta kone lähti ihan millisti myöhässä, mut aattelin, että kyllä se kone ottaa jossain vaiheessa aikataulusta kiinni. No saavuttiin Berliinin kentälle ihan vähän myöhässä, mut aattelin jos mennään putkesta sisään kentälle, ni pääsen siitä juoksemaan lähtöportille. (olin järkevästi varannu lennon jossa on 45min aikaa vaihtaa konetta) No lentokone päätti sitte parkkeerata kauimmaiseen nurkkaan mitä koko kentältä löytyy ja bussithan siihen kaarsi koneen viereen. Olin ensimmäisten joukossa bussissa ja muilla ei sitten ollut mitään kiirettä!!!!! vähällä meinasin alkaa huutamaan sieltä bussista, että "urpot ettekö tajuu, että joillakin on jatkolento". Mulla oli siinä vaiheessa 30min aikaa mennä seuraavaan koneeseen ja en tienny yhtään missä terminaalissa ollaan ja mihin olin menossa! Bussi lähti liikkeelle ja onneks tultiin just siihen terminaaliin, mistä seuraava kone lähti. Syöksyin sisälle kentälle ja kysyin ensimmäiseltä työntekijältä missä mun portti ja juoksin oikeesti suoraan koneeseen huh. Onnellisena istuin koneessa matkalla joulun viettoon :) Siinä vaiheessa aattelin, että ihan sama vaikka matkatavarat ei kerkee koneeseen!!! Helsingissä mua oli vastassa ihana ystävä ja siellä vierähti sitten muutama päivä ennen ku lähin kohti pohjosta!

Viime lauantaina sitten auton nokka kohti pohjosta. Tuli sitten tehtyä pikku mutka Mikkelin kautta Ouluun, mutta sitähän sattuu, ku ei hoksaa kääntyä Jyväskylän tielle :) Helsingissä oli lämmin ja ei yhtään lunta. No aattelin, että kyllä siellä pohjosessa on. Jyväskylä läheni ei lunta..Oulussa vihdoin ja ihan millisti lunta, ihan vähän. Nyt täällä sataa vettä ja on +4 astetta lämmintä ja ihan älyttömän liukasta, jännä joulusää!!


Joulunpäivät vierähti perheen ja sukulaisten kanssa. Ja maanantaina se alkoi..suklaata..jotain suolaista syötävää..suklaata..maha ihan täynnä..otampa vähän lepoa..suklaata...kinkkua...lepoa...suklaata..mut voihan sitä kerran vuodessa syödä "tajun kankaalle" :) Joulupukkikin piipahti kylässä ja olin ollu kilttinä ja se toi kyllä kivoja lahjoja!!   Nyt nautin ja rentoudun täällä kotona ja Fuge kato millä meiningillä palaan takaisin!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti