keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Täällä Taas!!

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!!

Oi että voisin itkeä ilosta, ku näin eilen vihdoinki auringon!! Ne ensimmäiset säteet, jotka alkoi about ysin aikaan säteilemään, ah sitä ilon määrää, ku katoin aurinkoa ja päivällä, ku käveltiin kaduilla niin sitä lämmön tunnetta ja hiki alkoi pikkuhiljaa lipittämään, ku oli niin paljo vaatetta päällä, tottumuksesta olin laittanu takinkin päälle, ku joulukuussa oli vielä viileämpää! Jospa se kevät alkaisi nyt, en melkeen malta oottaa niitä lämpimiä aurinkoisia päiviä!! Kuitenki vaan kuvittelen, että kesä on alkanu jo :) Mut kyllä täällä kesä on, jos saan verrata suomeen...


Oulussa ei ollut joulun ja uudenvuoden aikaan tämän enempää lunta, ehkä sentti tai korkeintaan kolme senttiä. Jotenki oisin kuvitellu, että pohjosessa ois ollu enemmän lunta, mut ei ollu ei! No jäi tämän vuoden talvi sitte väliin, mut ei haittaa :) Uusivuosi vierähti sit vesisateessa mahtavaa siis oikeesti vesisateessa. 


Kolmas päivä kävin murun (kummityttö) "ykki"vuotis-synttäreillä. Oi pientä murmelia jo niin iso tyttö :)

Neljäspäivä lähettiin sitten ajeleen kohti etelää ja päivä vierähti Helsingissä ja maanantai aamuna klo 6.00 herätys ja kohti lentokenttää ja Espanjaa! Kentällä kaikki suju hyvin, ei ollu ongelmaa lippujen kanssa ja pääsin koneeseen ja en saanu nukuttua yhtään. 


Kahen tunnin päästä olin Hampurin lentokentällä ja edessä oli mahtavat 6 tuntia vaihtoaikaa. Kävin aamukahvilla..istuin..odotin..kävelin..olin läppärillä netissä (kiitos saksalaiset ilmaisesta netistä) olisin muuten tylsistyny ihan kokonaan. Taas kävin kahvilla..odotin..odotin..eikö tää oottaminen koskaan lopu..jaksaa jaksaa jaksaa...ihan oikeesti..en saanu yhtään nukuttua vaikka oli vuorokauden univaje takana käsittämätöntä! Vihdoinki päästiin Malagan koneeseen ja siellähän se uni sitte vihdoin tuli. Saavuttiin Malagan kentälle ajoissa ja oli niin tuttua hakea jättikanarialaukku hihnalta. Sitte ku olin saanut laukun, ni aattelin, että oispa niin ihanaa ja mukavaa, jos joku ois vastassa mua täällä kentällä. Ni sitte ku tulin ovista ulos ni alkoi kuulumaan et Lauraa Lauraa ja en kestä että L oli tullu mua kentälle vastaan, voi sitä riemun määrää, ku just olin miettiny et oispa niin kivaa ku joku ois vastassa!! Kentältä sitten junalla Fugeen ja taksilla (en jaksanu kävellä) Lagunaan kämpälle. Huh vihdoinki olin perillä, ku olin matkustanu ihan kokopäivän. Huh ku oli siisti huone ku tulin takasi, mut ku sain purettua laukun, ni aivan ku pommin jäliltä eli näyttää jo ihan asutulta! Nukahin maanantai iltana kyllä samantien ku pääsin vaakatasoon ja nukuin kyllä univelkoja ihan kivasti pois. Tiistaina sitten alkoi arki ja tutut kuviot. Tuntuu niin tutulta paikalta ja tännehän solahtaa taas joukkoon. Olipa mukava vastaanotto vakkarikuntosalilla ku kävin lataamassa kortin, toivottelivat niin ilosesti hyvää uutta vuotta ja halailivat! Mukava lähtee silleen joulun syömisien jälkeen nostaan vähä rautaa..Ei vitsi ompa taas kiva olla täällä auringossa Me gusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti