tiistai 14. tammikuuta 2014

Tiistai- ilta Lagunassa!

En nyt muista mitä viime postauksessa kerroin, mutta kerrompa nyt, jos en oo maininnu et mun läppäri meni mystisesti rikki! Se lähtee huonenna yksin huoltoon suomeen, voi parkaa, en kyllä pärjää ilman sitä, mutta onneksi saan laina läppärin siksi aikaa, miten sitä onkaan niin riippuvainen koneesta, no täällä kaukana ainaki enemmän ku suomessa. En todellakaa tiiä mitä tälle läppärille kävi, latasin Hampurin kentällä puhelinta ja ku illalla avasin sen täälä Lagunassa, ni siihen näyttöön oli ilmestyny eri värisiä viivoja ja ne väpättää. Yritin sammuttaa koneen, ei auttanu edelleen ne viivat siinä väpättää. En oo kolauttanu en tiputtanu en oo pahoinpidelly konetta, ihan itekseen rikkoutu, omituista. No sitten alkoi viesti- ralli suomeen, et mitä pitää tehä, ei mulla oo koskaan menny koneet rikki, en mää tiiä mitä pitää tehä. No soittoralli alkoi vakuutusyhtiöön ja lopulta suomessa ihanat ihmiset lupasi hoitaa suomen päässä asiaa, joten Hyvää Matkaa Läppäri Suomeen, mää en tuu tällä kertaa mukaan, sitten seuraavalla kerralla!

Viime sunnuntaina päätin lähteä pyöräileen. Sain lainaan pyörän. Asun neljännessä kerroksessa, joten pyörä piti ensin saada alas täältä ylhäältä. No se meni yllättävän hyvin, sain ensimmäisellä yrittämisellä pyörän pystyasentoon ja mahtumaan hissiin ja ite ahtauduin pyörän kanssa sinne. Ilma oli mitä mahtavin aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli tosi lämmin. Tietenki tapani mukaan olin vähä yli arvioinu vaatetuksen ja kuumahan siinä tuli ensimmäisellä kymmenellä metrillä. En sitte oo pitkään aikaan pyöräilly ja olin varmaan ihan urpon näkönen polvet koukussa reppu selässä polkemassa ( siinä oli liian matalalla penkki ja eihän mulla työkaluja oo, ni ei voinu säätää ). Ajelin välillä autojen seassa, sitten metrin levysellä jalkakäytävällä ja ylämäkiä ja alamäkiä, että se oli kuitenki kivaa!! parin tunnin pyöräilyn jälkeen jalat uupuneena palasin Lagunaan ja pyörän kanssa tappelin hissiin menosta, ku ei se sinne muka yhtäkkiä mahtunukkaan. Ei edes yhtään prinssiä tullu pelastamaan, ku ähisin sen pyörän kanssa siinä hissillä, no ihan ite sain sen sinne hissiin ja ylös. Kyllä tämä tyttö taitaa lähteä ostamaan oman pyörän, jolla huristella ympäri fugea.

Siinä se on laina pyörä!

Fugen ranta on vielä hiljainen ja yksinäinen!

Ei alkanu tää viikko ihan täydellisesti, vähillä yö unilla kylmään maanantai aamuun ja arkeen, keskipäivällä alkoi satamaan vettä ja kastuimma sateenvarjoista huolimatta. Tiistaina edelleen univaje jatkuu...mut eiköhän se aurinko taas myrskyn jälkeen paista toivottavasti! Aattelin käydä ehkä siis EHKÄ kokeilemassa capoeiraa, voi olla että muilla capoeiralaisilla on musta silmä tai jotain...ni ehkä mun täytyy nyt miettiä että kannattaako mun ees yrittää :)

Katon jos pystyn postaamaan tänne jotain, sillä aikaa ku samsung on suomessa!!  Besos!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti