sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Bueno viikko!!

Tää viikko on menny töissä, salille, nukkumaan, töissä, salille, nukkumaan, töissä, salille, nukkumaan, töissä, salille, nukkumaan jne. sitä rataa, mutta en valita, sitä se elämä joskus on :) Kuuden päivän työviikko ja sitä yhtä vapaapäivää osaa arvostaa vielä enemmän :)

Oon mää muutakin kerenny tehä!!


Oon seurannu espanjalaisten parkkeerausta parvekkeelta!! Tältä se näyttää..vähän vinoon..toisen auton eteen..väärinpäin tielle väärälle kaistalle..mut ei se kato oo niin tarkkaa, kunhan parkkipaikka löytyy niin hienoa! Rentoa! Mitenhän tuo pakettiauto pääsee pois tuolta, jos se haluaa lähteä ennen tuota harmaata :)


Tässä näyttää olevan tutut raaka- aineet, josta valmistin espanjalaisen tortillan numero kaksi, huom. fetajuusto taas otettu mukaan!!


Lopputulos näyttää tältä!!  parempi, maukkaampi ja vain hieman päältä palanut (mikä ei oo ylläty) espanjalainen tortilla numero kaksi, oon kyllä ylpeä itsestäni että se onnistu paljon paremmin kun espanjalainen tortilla numero yksi :)


Fuengirolan pilvenpiirtäjät!

Oon myös ihastellu Fuengirolan jouluvaloja kaduilla, jotka vihdoinkin loistavat (valitettavasti niistä ei ole kuvamateriaalia, mutta myöhemmin), kävin lauantaina suomalaisenkoulun joulumyyjäisissä ja siellä oli hirmu paljon ihmisiä, kaikenlaisia jouluherkkuja ja tavaroita ja tottakai joululaulut kaikuivat auringon paisteessa. Torstaina täällä oli niin kova tuuli, että hiukset melkeen lähti päästä. Tänään sunnuntaina piipahdettiin Malagassa. Siellä oli kylmä, ihana joulukatu, mutta harmi ei ollut vielä jouluvalot päällä, italialaista jäätelöä, joka oli niin makeaa, että melkeen taju meni. Palelin sitten muutaman tunnin jäätelön jälkeen ihan kylmissään. Moottoripyörä onnettomuus keskellä tietä. Toivottavasti ei käynyt pahasti, vaikka ambulanssi ja poliisit oli paikalla. Nyt valmistautumaan ensi viikkoon, joka on lyhyt, koska pe on suomen itsenäisyyspäivä ja espanjan vapaapäivä (en oo ihan varma mitä espanjalaiset viettävät perjantaina, joten parempi etten kirjoita väärää tietoa tänne)

2 kommenttia:

  1. Aawww tuota parkkeerausta, tosiaan kohtuuhuolettomasti jätetty tohon tielle vaan :D ja aina vaan jauhan tästä Suomen ilmastosta, mut tääl oli kuulema -17° pakkasta ni onko kohtuullista!

    VastaaPoista
  2. Sussu täällä asunnossa on varmaan -17 astetta pakkasta sisällä, joutuu lähtä minilisäpatteri ostoksille!

    VastaaPoista