maanantai 9. kesäkuuta 2014

Lomalla!

No niin nyt ollaan lomalla ja lomalla ja lomalla! Viikko sitten lauantaina oli viimenen työpäivä ja lomalle lompsis näiden kivojen kesästen kukkien kanssaNoin kolme viikkoa sitten lähin kattomaan vähän maisemia ja M perhettä Alicantteen tai oikeestaan sinne lähelle pienempään kivaan paikkaan ku La Zeniaan. Hyppäsin täältä fuengista yöbussiin, joka kesti noin kahdeksan tuntia Alicanteen. Matka kyllä tuntui tosi pitkältä ja jalat oli ihan turvonneet ja hikinen olo sen bussimatkan jälkeen. Täytyi Murciassa vaihtaa aamulla bussia, joka sitte jatkoi matkaa Alicanteen ja siellä vaihtaa sit bussia Torreviejaan ja Oi että Torreviejan bussiasemalla oli sitten vastassa maailman parhaita ihmisiä, olin niin oottanu että nään ihanat pikkuset ja siellähän ne istu autossa <3 Majailtiin tosiaan La Zeniassa ja Alicanten seutu oli kyllä ihan erilaista ku täällä etelässä fuengissa. Paljon enemmän maaseutumaisemaa ja maasto oli muutenkin tasaisempaa ja paljon uusia rakennuksia ja rakenteilla jokapaikassa uutta asutusta. Lämmintä oli sielläkin ja päivät kului uima- altaalla ja rantsussa ja markkinoilla ja kaupoissa, leikkien ja nauraen. Miniloma meni hurjan nopeesti ja sit pitiki jo hyppää taas fuengiin menevään yöbussiin ja seuraavana aamuna sit turvonneilla jaloilla töihin.

Viimeset työviikot meni nopeesti ja tänne fuengiin on tullu jo aika kuuma. Tai ainaki nyt alkaa jo yöt olla lämpimiä, että mistä sitä sitten viilentäjän hankkis. Alicantesta ei sit oo enää kuvia, ku oon täs viimesen kuukauden aikana vaihdellu puhelinta tiuhaan tahtiin. Viimeinki marssin paikalliseen puhelin kauppaan ja aatelin et nyt pitää ostaa puhelin ja tietenki halvin mahollinen. Myyjä esitteli kaks vaihtoehtoa samsung ja nokia ja harmiksi päädyin taas nokiaan. Vaikka niin vannoin etten ikinä osta enää nokian puhelinta. Ku kaupasta pääsin tsekkaan puhelinta ja laittaan kortin paikoilleen ja intona lataamaan wasappia puhelimeen, ni sehän sovellus oli sitten kadonnut kokonaan windows- kaupasta. Voiko olla niin huono tuuri, että vihdoinki ku saa ostettua puhelimen ni ei saa sit jotain mitä on oottanu, että kiitos microsoft ja wasapp. Mut joo ei oo enää hätä, wasappi on saatu ladattua ja viestejä voi taas lähetellä!

Oon tässä loman aikana nukkunu ihan törkeen paljo. Kello näyttää iltapäivää ku raahaudun sängystä ylös "aamukahville" ja mietin et mitä tekis..lähtiskö rantsuun vai...mut eka viikot menee aina vähä miettiessä et mille alkas ja mitä suunnitelmia sitä keksis nyt eteenpäin. Mut futista aion kyllä kattoa ja laittaa Brasilian lipun mein parvekkeelle ja voishan sitä espanjankin lipun laittaa nyt ku täällä ollaan. Suomen kesää tässä oottelen ja katsotaan millon sitä lähtis!!


1 kommentti: