sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Saludos español!

Olipa mahtava herätä 12 tuntisen yöunien jälkeen. Vähän flunssaa tulossa, niin väsyny olo ja unta riittää. Eilen koko illan satoi vettä ja aattelin jo pienessä paniikissa, että nytkö ne aurinkoiset ilmat loppu, mut ei hätää sateen jälkeen paistaa aina aurinko :) Lähin sitten päiväksi rannalle ja otin kunnolla lepoa siellä lämmössä.

Eilen aattelin ku kuulin, et suomessa siirretään kelloja, et huh eipä tarvi nyt ressata siitä ollenkaan. No eihän mulla käyny mielessäkään et täällä tehdään samoin. Urpoa Laura! Aamulla keittiön pöydällä oli sit lappu, et kelloja siirretään tunti taaksepäin. Huh aloin sitten siirteleen läppärin aikaa, suomi-kännykän aikaa sekä espanja-kännykän aikaa, ni oho kaikki oli eri ajassa. Apua mietin siinä et, mikähän näistä on nyt oikee aika. Eikait se auttanu, ku laittaa viestiä suomeen ja espanjaan et mikä aika teillä on. No lopulta sain kaikki oikeeseen aikaan ja toivon, että mulla on nyt kellot ajallaan :)

Espanjalaiset on varmaan yhtä hulluja jalkapallo faneja, ku Brasilialaiset! Eilen oli varmaan joku tärkee peli, ku alakerran kahvila, sekä tien toisella puolella oleva kahvila oli täynnä porukkaa ja hirvee metakka kuulu, aina kun maali tuli! Täällä kyllä joka puolella näkyy jalkapalloa. Jospa sitä itekki pääsis moikkaamaan David Villaa ja Ramosta ja ja...

Nyt kun suomessa on ollu pinnalla mediassa tämä tien ylittäminen suojatietä pitkin, ni tuli mieleen, et täällä autot pysähtyy aina! Ihan käsittämätöntä, että ei tarvi yhtään odottaa, melkeen ku vaan kävelis kattomatta edes tuleeko autoa. Mut täällä kuulemma saa tosi isot sakot tai jotain, jos ajaa jalankulkijan päälle, näin oon kuullu! Mut se on vaan huvittavaa, että ite aina pysähtyy oottamaan et autot menee ohi, kun on tottunu siihen suomessa.


Löytyi sitten Tämmöinen tuttua tutumpi kauppa LIDL. Onnessaan menin ostamaan rahkaa, kun en ainakaan vielä oo löytäny muista kaupoista, mut en siltikään oo varma ostinko oikeaa tuotetta, mut sillä rahkalla mennään mitä on tarjolla!

Tätä tietä pitkin sitten pääsee Malagaan, Marbellaan, Torremolinokseen ja varmaan jopa Barcelonaan!

Para mi un cafe con leche por favor! Päiväkahvilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti