keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Viikko vierähtäny Espanjassa!

Viikko kyllä menny ihan älyttömän nopeesti, tai tuntuu, että täällä on ollu jo kauemmin. Huomenna sitten aloitan pikku työpätkän yhdessä perheessä, eli hyvästi ihanat lepposat aamuherätykset ja rauhalliset aamukahvi hetket, mut töitä on hyvä tehdä :)

Täällä on kyllä kiitettävästi aurinko paistanu ja kuulemma ollu harvinaisen sateeton syksy, me gusta! Viime yönä satoi paljon vettä, mut tämä päivä on ollu taas nihkeen kosteen lämmin! Kyllä se aurinko vielä esiin tulee :) Kävin tänään pacosin tuvalla ja siellä toimii suomalainen kerho ja minä tietenki kysymään ohjaajilta, että onko teillä joskus aikaa kertoa teidän toiminnasta, että olisi mukava kuulla. Myös suomalaiseen kouluun käyn varmaan tutustumassa. Siellä on alaluokista lukioon asti sekä esikoulu. Tässä matkan varrella, ku kävelen fugetsun keskustaan, ihan asunnon lähellä on espanjalainen päiväkoti. Eli joku päivä rohkaistun niin paljo ja käyn kysymässä, saanko tutustua myös sinne. Ja täällä on myös suomalainen sosiaalityöntekijä, ni voisin myös sen työnkuvaa kysellä. Eli paljo on suunnitteilla, mut saasnähä mitä saan aikaseksi!

Yks päivä kävin paikallisella kuntosalilla ja kävin koittamassa jumppaa siellä, ku sain ilmaiskortin. Ja pökerryshän siinä melkeen tuli. Ihan jäätävää ku ei oo vähään aikaan jumppaillu, mut pitää nyt alottaa. Ja vaikutti kivalta paikalta ja kivaa henkilökuntaa. Täällä tulee muutenki käveltyä joka päivä, et nyt on kunnon hyötyliikuntaa joka päivä. Kyllä mä oikeesti haaveilen jo pyörästä, mut en jaksa joka kerta sitä roudata tänne ylös asti, ku alhaalla ei voi säilyttää. Ja täällä kuulemma pöllitään aika paljo pyöriä. Että en halua ostaa jollekin espanjalaiselle pyörää :)

Fugetsun rantaa!


Asunnon ala- aula, josta kuljen kämppään. Hissiä saa ränklätä ihan hirveesti, että se tulee alas ja ylös. Laiskottaa kulkea portaita ylös. Okei mut alas tuun aina portaita :)

Postilaatikot ala-aulassa.

Eteinen, josta lähtee portaat alas. Siellä on kaks huonetta ja kylppäri. En oo kyl aiemmin nähny kerrostalo asuntoa, jossa ois kakskerrosta, hauskaa!

Keittiö, josta on tullut mun oleskelupaikka!

Kahvilassa, yritin saada toimimaan mun espanjan liittymän ja bueno se toimii!

Onnellisen näkösenä vatsa täynnä subwayn ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti