maanantai 24. maaliskuuta 2014

Jotain taas täällä tapahtuu!

Oi että tämä viikko siis tämä maanantai alkoi ihanan aurinkoisella ja lämpimällä säällä, aurinko oot kyllä parhaita kavereita! Elämä suomen- reissun jälkeen on lähteny mukavasti suttaamaan täällä. Kesä alkaa tulemaan ja turistit alkavat vyörymään katu maisemaan. Yllättävän vähän täällä vielä on näkyny turisteja, tai sitte en tiiä kuka on turisti ja kuka asuu täällä, ku on tää aika kansainvälinen "kylä" siis lähinnä suomalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia, brittejä ja tietty myös espanjalaiset. Kyllä täällä ihmiset lähinnä eläkeläiset on jo uskaltautunu rannalle ottamaan vähä brunaa ja muutama paikallinenkin paikannettu rannalta. Ite en oo viel uskaltautunu auringonottoon, oon vähä "vilukissa", vaikka yks ystävä sano mulle, että oon vissiin muka niin "paikallinen" etten voi mennä ottaan aurinkoa :) Mää en vaan tarkene vielä..
Täsä mää oon!

Toissa viikonloppuna pääsin kattomaan elämäni toista futisottelua. Malagassa (en nyt muista sitä sen stadionin nimeä, mut ihan sama) niin Magala CF ja Real Madrid pelas matsia. Niin jännää oli päästä kattomaan "isoa" ottelua, jossa yks euroopan parhaista joukkueista pelaa. Stadion oli ihan loppuunmyyty ja muistaakseni sinne mahtuu noin lähes 40 000 tyyppiä. Mentiin hyvissä ajoin stadionille ja paikat tietenki oli siellä ihan ylhäällä, eli ei näkyny lähietäisyydeltä näitä maailmantähtiä, no kiikarit pelasti ja seurasin ihan vierestä ku Ramos, Angeleria..ym. lempparit viiletti siellä kentällä pallon perässä.


Oltiin Malagan fanejen ympäröimänä ja meteli oli välillä huikee, vaikka Malagan joukkue ei nyt valitettavasti oo kovin korkeella espanjan liigassa ( en oo sit ihan varma meneekö mun nää jalkapallo faktat ihan oikein, mut yritän parhaani ). Mut olisin kuvitellu et espanjalaiset on enemmän fanaattisia jalkapallofaneja ja fanitus ois ollu todella todella huikeeta, mut ei voi espanjalaisia mitenkään verrata Brasilialaisiin jalkapallo faneihin. Ehkä tää peli ei ollu ihan niin tärkee, mut oli huikee kokemus päästä kattoon livenä jalkapalloa, se on aina eri asia kattoo paikanpäällä, ku ruudusta. Oon muuten alkanu tykkään täällä enemmän jalkapallosta ja oon edelleen barcelonan tyttöjä :) Jou ollaan L kanssa saatu uus asunto!!!!! Muutetaan uuteen kämppään täs muutaman päivän päästä. Se uus sijaitsee täs aika lähellä tätä vanhaa kämppää täs Lagunasin alueella, mut vähän lähempänä keskustaa ja rantaa. Se on ihana, valosa, modernimpi ( verrattuna näihin ruusulaatta seiniin ja eri väri seiniin ) vähän pienempi, mut ei me mitään jättiasuntoa tarvita. Oon onnelinen ku pääsen pois tästä kämpästä, ollu kaikenlaista pientä ongelmaa täs lähiaikoina tän asunnon kanssa, joten ei kyllä jää yhtään ikävä. Oltiin tänään siivoamassa sitä uutta asuntoa ja siivoilin siinä tulevaa huonettani ja aattelin et ei tässä pitkään mee. Huh huh ku joku voi jättää kakkaseen kuntoon huoneen, tai ei se nyt likanen ollu, mut niitä karvoja oli joka paikassa. Ja selityskin löyty kivasti vaatekaapin ylähyllyltä, ku edellinen asukas oli unohtanu sinne tyhjän sheivaus- höylä pussin!!!! Kuka oikeesti sheivaa huoneessa??? Että mää niitä karvoja sieltä pesin pois, onneks se on nyt puhas ja kiva muuttaa sinne!! Laitan kuvia ku päästään sinne muuttaan ihan kokonaan :)

1 kommentti: