sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Fugetsu!

Fuengirola alkaa tulla tutuksi. Tää ei niin iso paikka ole, että hukkaan menisi. Yks päivä tosiaan yritin mennä lenkille viikunatarhoihin, mutta ku näin sen, ni oho kun se oli pieni. Ja siinäkö se sitten oli, mutta kuulin jälkeenpäin, että ne jatkuu vielä pitkälle. Pitää yrittää uudestaan käydä tsekkaamassa viikunatarhat. Lenkkeilin kolme tuntia ja seikkailin Fuengirolassa ja löysin tämän Centro Finlandia, Oujee!


Los Bolichesissa sijaitseva Suomi-keskus, josta löytyy ravintola&kahvila, suomi- kauppa ja kaikki mitä lomalla tarvii ja kaikki suomenkielellä helppoa :) Ja ilmanen netti, Kiitos suomalaiset! Siinä näpyttelin muutaman sekunnin centro finlandian portailla ja jatkoin matkaa. Los boliches kuhisee suomalaisia, onneksi mun kämppä sijaitsee toisella puolella kaupunkia, niin ei tarvii aina törmätä hablo finlandia people :) Kävin myös Fuengirolan Sofia- opistolla, jossa järjestetään kielikursseja, mut ne oli kaikki jo alkanut tälle syksylle, niin taitaa jäädä haaveeksi kielikoulut. Malagassa on niin järettömän kalliit kielikoulut, ettei taida olla rahaa, mutta jatkan kielikoulun etsintää.

Perjantaina meillä oli työpalaveri ja käytiin läpi missä mennään ja mitä kukin tekee. Sain kaksi keikkapäivää (lastenhoito) ja loppu viikosta menen suomalaiseen perheeseen yrityksen kautta sijaiseksi. Mutta en vielä tiedä kuin kauaksi aikaa. Ja edelleen päiväkodin työstäminen jatkuu!

Malagassa piipahettiin muutama tunti ilman karttaa ja suuntaa, joten se tais jäädä vaan piipahdukseksi. Täältä on niin lyhyt matka Malagaan, että pitää käydä ajan kanssa kattomassa Andalucian pääkaupunki.

Ilmoja on ollu, ihan täydellisiä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Huvittavaa, kun turistit kulkee pikku- vaatteissa ja paikalliset käyttää jo melkeen talvivaatteita, mut nythän on täällä jo syksy, mut ei mulle :)

Kämpän alakerrassa on kiva paikallinen kahvila, jossa piipahin ennen työkeikkaa syömässä sekä kattomassa millanen paikka ja millasta ruokaa heillä on. Tämän tilasin, joku tortilla se oli, mut hyvää mucho buena!


Ei ihan samanlaista tortillaa mitä suomessa!


2 kommenttia:

  1. No niin löytyhän se sun blogi täältä :D Siellä näyttää niin kivalta ja lämpimältä ja ulkomaalta, että pikkukateus kaivelee mielen perukoilla. Toisaalta täällä on hirrvveen kauniita talvipäiviä (jopa kevätpäivien tuntua), että meneehän se tämäkin. Mut naauti <3

    VastaaPoista
  2. Jes! Vihdoin tuli päivitystä espanjaelostasi. Minä oon täällä niiiin vahtinu kuulumisiasi! Saisko toivoa photoja sun uudesta kodista, sisältä ja ulkoa? t. Heli

    VastaaPoista