sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hola a todos!

Taas viikko vierähti aurinkorannikolla. On se huvittavaa, että joku asuu aurinkorannikolla. Kyllä huomaa, että täällä alkaa turistit vähenemään, kun ei ole loma- aika, niinkuin kesällä. Säät suosii vielä suomalaista pohjoisesta tullutta. Reilu parikymmentä astetta saattaa olla päivällä, mutta illat alkaa olla jo vähän viileitä, mut kyllähän se talvi tännekin tulee, vaikka ei haluais!

 Viikko vierähti töissä sekä salilla käyden. Se kuntosali on vissiin vähän rento paikka, ku porukka tulee ja menee tunneille millon haluu. Mullekin se respan nainen sano, ku kysyin boxing tunnista, siis katoin sitä tuntia ulkopuolelta, ni että mee vaan mukaan ja mä olin silleen et aina kesken tunnin, ni se sano et joo joo. Mut en mä viittiny mennä. Mut ei mun kuntosalilla suomessa katottu hirveen hyvällä, jos tuli tunnille myöhässä. Mut täällä eri tavalla :)

 Aina kun kävelen fugen keskustasta ni matkan varrella on yks ihana leipomo, mistä käyn nappaamassa joskus jonkin ihanan tuoreen pullan tai jotain ja sit tulee hedelmä&vihannes kauppa ja poikkean sinne, nappaan muutamat banaanit, tomaatit yms. Vieläkö ois matkan varrella jokin paikka mistä saisin take- away kahvin, ni oisin niin onnellinen, vaikka oon ilman sitäkin :) Ehkä löydän vielä jonkin take-away kahvi paikan!

Täällä oli torstaina halloween. Pikkuset lapset oli pukeutunu halloween asuihin ja ne hengaili keskustassa perheidensä kanssa. Oli tosi paljon ihmisiä liikenteessä, mut tänne se halloween villitys on jo rantautunu. Perjantai oli vapaapäivä, kun oli pyhäpäivä. Eli kiva kolmen päivän viikonloppu tuli ja meni!

Lauantaina kävin sitten Malagassa. Täältä ei tosiaan ole sinne pitkä matka. Paikallisjunalla pääsee n. 45 min perille. Malaga on vissiin miljoonakaupunki, en mee vannomaan, ku en ottanut oikein mitään selvää kaupungista etukäteen. Mut ku päästiin perille, niin kartta lyötiin käteen, ku noustiin ylös junatunnelista. Ei kyllä haitannu, ku ilman karttaa ois kyllä voinu olla hukassa. Käytiin katsomassa muutamia nähtävyyksiä, katsottiin karttaa vähän väärin, niin käveltiin ympyrää, kierreltiin kauppoja ja syötiin paikallisessa tapas-ravintolassa. Tietenkään ei ollu espanjankielen sanakirja mukana, täytyi vain jotain tilata. Ja sieltähän tuli sitten pieni lautasellinen paistettuja perunoita kera majoneesin, mut ei se pahaa ollu :) Malagaan voisi mennä uudemmanki kerran!

Kesäinen espanjapalmu!

Malagan kartta, oli kyllä tarpeen!

Turistiputiikkeja!


Tapas-ravintolassa!
3 kommenttia:

  1. Huikeeta! Ootteko Leenan kans hengaillu?

    VastaaPoista
  2. Awww täällä satelee räntää ja ulos ei tee mieli mennä edes pakon kanssa :D nauti siis noista keleistä! ja osta synttäreitten kunniaksi siitä ihanasta leipomosta jättipulla. olet mielessäni <3

    VastaaPoista